Instagram

lunes, 15 de agosto de 2016

Joguina nova!! TwoNav Ànima +

Això de tenir una botiga de bicis, veig que no ha de ser gens fàcil, sobretot amb clients com jo, que ens encanta estar a la última amb totes les "pijadetes", però que mai no tenim un duru. En Robert del Dsnivell de Puigcerdà quan em veu entrar per la porta ja deu pensar "buff ja el tenim aquí" i es deu posar la icona del mono amb les mans al cap! Jejejeje. I aquesta vegada haig de reconèixer que s'ho ha currat, ja que m'ha deixat el TwoNav Ànima + casi regalat!!! Gràcies "Directoreee"!!

En fi, al que anàvem, el recorregut de la Transpyr no està  marcat, l'organització et passa el track i l'has d'anar seguint amb el gps (o trobo fantàstic, així segur que no queda cap cinta oblidada pel recorregut!). Així que no em queda més remei que buscar-ne un... A qui vull enganyar sempre n'he volgut un i ara tinc l'excusa perfecte!!

Després d'haver jugat amb el Garmin Edge 810 i el TwoNav Anima, ha estat una decisió fàcil, TwoNav descarat!! Pel meu gust una navegació molt més senzilla amb l'Ànima, la visualització dels mapes és molt més similar a tenir un mapa en paper, a part, és molt més fàcil aconseguir mapes gratuïts per el TwoNav,(Us deixo un enllaç per descarregar els mapes de tot el Pirineu aquí!)  ja que admet format .rtmap i és tan senzill com descarregar, posar a la memòria i llestos, que amb el Garmin has d'estar amb el coi de BaseCamp amunt i avall... I perquè no, TwoNav és una empresa catalana, fent país!!

Un altre punt a favor és la bateria, segons especificacions, són 12 hores, encara que si no apagues la pantalla i el tens posat a màxima brillantor acaba durant unes 8 horetes, molt just per les etapes llargues de la Transpyr, però com que les bateries són intercanviables pots portar bateries de recanvi i fer el canvi a mitja etapa sense problemes!

Comencem bé! El primer dia que estrenava el joguet, tota la nit buscant mapes i un track de feia un parell d'anys gravat amb el suunto de la Cerdanya 360, i va, i arribo amb el gps totalment descarregat i jo era l'únic que portava el track!! En fi crec que mai havia sentit la frase "Si no recordo malament era per aquí..." tantes vegades jejejeje.

Bé, i finalment al segon intent, gps estrenat!! I amb una volta 5 estrelles, Bike Marató Cap de Creus 2015!!! Brutals paisatges, pujadetes dures per pistes, corriolets trialers de baixada i uns planers single track divertidíssims, per la república de la tramuntana! I avui sí, gps carregat a tope i llest per la prova, volia fer un test de bateria així que he posat brillo a tope pantalla encesa tota l'estona i retroil·luminació al màxim sempre. Després de jugar una mica amb el color del trac, la icona del punter i decidint deixant el punter fixe mirant amunt o el mapa fixe encarat al nord, m'ha estat super fàcil navegar i seguir el track baixat del Wikilog. Només un parell de cops despistat tot baixant, se'ns ha passat el trencant, però com que té l'alarma de desviament de track de seguida t'adones que vas malament i que et toca remuntar uns metres jejeje... La pantalla posada amb aquest mode (tot a tope) es veu perfecte, i poques vegades fa reflexes que no et deixin veure el mapa. Això sí, la bateria després de 6h i mitja ja m'ha avisat que s'acabava... les 12 hores que et diuen ells deu ser navegant amb la pantalla apagada, o amb brillo i retroil·luminació molt més baixa, hauré d'anar provant fins aconseguir una autonomia d'unes 8-10 hores per anar tranquil a la Transpyr, o portar sempre una altre bateria carregada a la motxilla.
La visualització dels mapes i del track és fantàstica, com si miressis un mapa Alpina en paper!! Pots veure les corbes de nivell, veus la majoria de camins i corriols, per anticipar-te al recorregut, i pots moure't per la pantalla, inclús amb els guants posats!!
El sistema de fixació a la potència, que et donen amb el TwoNav, és perfecte, no es belluga, fàcil de posar i treure i ben senzill i lleuger!


Definitivament crec que he fet bona compra, us el recomano 100% com a gps per seguir rutes i moure't amb mapes, com a gps d'entrenament si no tingues un Suunto ambit segurament buscaria una altre cosa. Avui, com un nen amb sabates noves!! Content com un gínjol jijijiji :P

 Salut i kilòmetres geeeeent!!



"Tenim un Petit País, però amb el  que tenim, perquè vols més?!?!!"


No hay comentarios:

Publicar un comentario