Instagram

martes, 9 de agosto de 2016

Això promet!!

Ole Ole!!! Això es posa interessant!! Ahir tot sopant amb el crack de la càmera, en Marc Bellver, em va comentar que tenia ganes de jugar una miqueta amb mi i d'ajudar-me amb el Transpyr Project 2017!! Vol fer-me un vídeo seguiment de com un mindundi es prepara per un repte com la Transpyr.

La idea és gravar una serie de vídeos dels entrenaments, fer alguna entrevista per veure com va la cosa i gravacions a les curses que faci per preparar  el meu repte, i anar veient com tot va agafant forma. I com a traca final, durant la Transpyr estarà allà, per gravar-me durant les diferents etapes. Entre això i algun vídeo que pugui gravar jo amb la GoPro, a veure si muntem alguna cosa que valgui la pena!!

A ell l'hi servirà com a currículum i, amb sort, podrà vendre-ho a alguna productora esportiva, i per a mi serà un record de la ostia!! I m'anirà de perles per trobar algú que vulgui patrocinar-me jejejejej.

Us deixo alguns vídeos seus per que us feu una idea de com treballa,  ja ha gravat abans altres proves com la Volcat, Terra de Maquis i també ha estat gravant per l Transpyr!! Però on més s'ha lluit és amb els vídeos de Freestyle Mx. No ho fa gens malament el nano!!




Buaaa encara falta casi un any i cada cop més il·lusionat!! Cagu'm se'm farà llarga l'esperaa!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario