Instagram

domingo, 5 de febrero de 2017

Avui, postres tropicals al forn!! Brutal!!


Per variar una mica, avui et proposo donar un toc diferent a la clàssica pinya en rodanxes o en almívar, si ets fan d'aquesta fruita, dura per fora i dolça per dins ho has de provar!!

No necessites casi res, amb una pinya, un parell de branquillons de canyella i una mica d'aigua, ja ho tens tot per unes postres per llepar-te els dits! Super fàcil!

Comencem!

-Primer de tot pela la pinya
-Després la poses dins una plata per forn i l'omples d'aigua fins cobrir la meitat de la pinya.
-Posa-hi els branquillons de canyella, i al forn a una temperatura de 150º
-Vigila-la, i ves-la girant que vagi quedant doradeta per tots els costats, i sobretot que no es quedi mai sense aigua, si veus que redueix n'hi poses un xic més. Si l'aigua t'arranca el bull baixa una mica la temperatura.
Pròximament la recepta del pastís ;)
-Per saber que ja està cuita, has de poder punxar-la amb una agulla sense que et costi, al meu forn s’hi tira ben bé una hora
-Un cop llesta, talla-la a rodanxes, pots fer-ho quan estigui freda, però jo la tallo en calenta i així deixa anar un suquet que es barreja amb l’aigua que ha quedat i l'hi dona un toc dolcet molt bo!!

La pots menjar sola o acompanyada, avui hi he tirat unes quantes anous trinxades per sobre així l'hi dones un toc cruixent, aquí ja és cosa teva!! Bonísssim!

No hay comentarios:

Publicar un comentario